i

Dve decenije, ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Master Physical posvećena je pružanju stručne rehabilitacije kroz fizikalnu terapiju, kineziterapiju, kiropraktiku, masažu i mnoge druge terapije i programe.

Pratite Nas:
  /  Vežbe   /  Vežbe sa trakom na nogama
i

Vežbe sa trakom na nogama

Nekoliko jednostavnih vežbi sa trakom na nogama za zatezanje i jačanje mišića. Vežbe vam predstavlja Olivera Popović, terapeut centra za fizikalnu terapiju, rehabilitaciju i fitnes “Master Physical”.

Vežba na leđima sa savijenim nogama

01

Početni položaj na leđima sa savijenim nogama u kolenima i traka malo iznad kolena. Vežbu izvodimo tako što širimo kolena u stranu, a traka nam pruža otpor. Vežbu ponoviti 10 puta.

i
i

Vežba na leđima sa opruženim nogama

02

Početi položaj na leđima, noge su opružene u kolenima i traka je okolo skočnih zglobova. Vežbu izvodimo tako što širimo noge u stranu i vraćamo. Vežbu ponoviti 10 puta.

i
i

Položaj na boku

03

Početni položaj na boku, noge su opružene, a traka je oko skočnih zglobova. Vežbu izvodimo tako što gornju nogu podižemo u vis i spuštamo. Vežbu ponoviti 10 puta sa obe noge.

i
i

Položaj u polu-čučnju

04

Početni položaj je u polu-čučnju, traka je oko kolena. Vežbu izvodimo tako što rastežemo traku kolenima i vraćamo. Vežbu ponoviti 10 puta.

i
i
DODAJTE KOMENTAR