i

Dve decenije, ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Master Physical posvećena je pružanju stručne rehabilitacije kroz fizikalnu terapiju, kineziterapiju, kiropraktiku, masažu i mnoge druge terapije i programe.

Pratite Nas:
Image Alt

Anticelulit Masaža

Masaža je jedna od najstarijih metoda lečenja, smatra se da se koristi već 5000 godina. Primenjuje u terapijske svrhe, kod lečenja akutnih i hroničnih bolova u mišićima i zglobovima. Značajna je za detoksikaciju organizma, odnosno izbacivanje štetnih materija i viška vode iz organizma kao i za ublažavanje i otklanjanje simptoma hroničnog zamora, stresa, depresije i poremećaja anksioznosti. Glavni cilj masaže je poboljšanje opšteg psihičkog i fizičkog stanja.

Anticelulit masaža

Efikasno sredstvo u borbi protiv celulita. Tokom anticelulit masaže primenjuju se i pokreti limfne drenaže za poboljšanje cirkulacije limfnog sistema. Da bi se postigli trajni efekti, a celulit ublažio ili potpuno nestao, preporuka je da se ova vrsta masaže kombinuje sa Lpg tretmanom, Shochwave terapijom (AWG talasima) ili aparatom za presoterapiju.

Zakažite Vaš termin već danas!