i

Dve decenije, ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Master Physical posvećena je pružanju stručne rehabilitacije kroz fizikalnu terapiju, kineziterapiju, kiropraktiku, masažu i mnoge druge terapije i programe.

Pratite Nas:
Image Alt

LPG – Endermologija

Endermologija je nehirurška bezbolna metoda francuske tehnologije. Bazirana je na naučno-medicinskoj studiji iz Pariza koja pokazuje da endermomasaža dovodi do razgradnje masnih ćelija.

LPG metoda poboljšava cirkulaciju, povećava protok krvi, ubrzava cirkulaciju čime se dobija bolja ishrana i oksigenacija tkiva.

LPG Cell m6 je moćan aparat, dizajniran da bude sastavni deo naših života. Edukovani terapeuti vrhunskom francuskom tehnologijom pružaju visoko kvalitetne tretmane sa sigurnim efektom.

LPG metoda poboljšava cirkulaciju, povećava protok krvi, ubrzava cirkulaciju čime se dobija bolja ishrana i oksigenacija tkiva.

Ubrzava se proces razgradnje masnog tkiva preko limfnog sistema, smanjuju se otoci, a koža postaje elastična i čvrsta. Postiže se eliminacija tečnosti i ubrzava se izbacivanje toksina. LPG se koristi u sportu, u terapeutske svrhe kao i u estetici.

Tretman LPG – ESTETIKE radi se preko specijalnog odela LPG trikoa koji pruža udubnost i maksimalnu zaštitu privatnosti klijenata. Tretmani su potpuno bezbolni i relaksirajući.

LPG tretman traje 35 minuta i preporučuje se 2-3 puta nedeljno. Optimalni rezultati u lečenju celulita i skidanju masnih naslaga postižu se u serijama od 10-15 tretmana. Treba istaći da nakon serije tretmana rezultati ostaju vidljivi i u narednih 6 meseci.

LPG Sport

LPG Sport tretman je namenjen pripremi mišića pre treninga, relaksaciji mišića posle treninga, za mišićne probleme i bol prouzrokovanih mišićnim spazamom, za tetive i ligamente.

LPG Terapeutik

LPG Terapeutik tretman je lečenju upaljenjih i neupaljenih ukočenja, ožiljaka, opekotina, vaskularnih problema i mišićnih tenzija.

LPG Estetika

LPG Estetika tretman obuhvata anticelulit tretman, regulisanje telesne mase, postporođajni tok, tretmane za ravan stomak, otečene noge, mekani celulit, opuštenu kožu, liposukciju.

Zakažite Vaš termin već danas!