i

Dve decenije, ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Master Physical posvećena je pružanju stručne rehabilitacije kroz fizikalnu terapiju, kineziterapiju, kiropraktiku, masažu i mnoge druge terapije i programe.

Pratite Nas:
  /  Vežbe   /  Vežbe sa malom loptom
i

Vežbe sa malom loptom

Nekoliko jednostavnih vežbi sa malom loptom za zatezanje i jačanje mišića. Vežbe vam predstavlja Olivera Popović, terapeut centra za fizikalnu terapiju, rehabilitaciju i fitnes “Master Physical”.

Vežba na leđima sa savijenim nogama

01

Početni položaj na leđima sa savijenim nogama u kolenima i loptom između kolena. Vežbu izvodimo tako što stiskamo loptu kolenima. Vežbu ponoviti 10 puta.

i
i

Vežba na leđima sa opruženim nogama

02

Početi položaj na leđima,noge su opružene u kolenima i lopta je između skočnih zglobova.Vežbu izvodimo tako što stiskamo kolenima loptu.Vežbu ponoviti 10 puta.

i
i

Vežba na leđima sa osloncem na podlakticama

03

Početni položaj na leđima, oslonac je na podlakticama, lopta je između skočnih zglobova. Vežbu izvodimo tako sto odižemo noge od podloge i u vazduhu stežemo loptu. Vežbu ponoviti 10 puta.

i
i

Položaj u polu-čučnju

04

Početni položaj je u polu-čučnju,lopta između kolena.Vežbu izvodimo tako što stisnemo loptu kolenima i uradimo čučanj. Vežbu ponoviti 10 puta.

i
i
DODAJTE KOMENTAR