i

Dve decenije, ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Master Physical posvećena je pružanju stručne rehabilitacije kroz fizikalnu terapiju, kineziterapiju, kiropraktiku, masažu i mnoge druge terapije i programe.

Pratite Nas:
Image Alt

Naš tim

Kažu da osmeh leči

… i mi verujemo da leči …
… ali znamo da su naše znanje, 18 godina iskustva i najsavremenija tehnologija presudni

Istorijat

01

Dve decenije, ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Master Physical posvećena je pružanju stručne rehabilitacije kroz fizikalnu terapiju, kineziterapiju, kiropraktiku i masažu i mnoge druge terapije i programe. Tokom svih ovih godina, stekli smo ne samo zadovoljne pacijente i klijente već i mnogo prijatelja i partnera sa kojima zajedno radimo i trudimo se da uvek unapredjujemo i usavršavamo Master Physical.

Lokacija

02

Ordinacija Master Physical se nalazi na Novom Beogradu, u bloku 29, u Bulevaru umetnosti 27. U moderno opremljenom prostoru o vama brine 24 fizioterapeuta, sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa pacijentima, uz primenu najsavremenijih rehabilitacionih tehnika i opreme. A od ove godine Master Physical je otvorio ordinaciju na još jednoj lokaciju u gradu, tako da nas sada možete naći i u Grčića Milenka 46.

Individualan pristup

03

Terapiju zasnivamo na individualnom pristupu svakom pacijentu, u odnosu na dijagnozu, kliničku sliku, želje i potrebe pojedinca, kako bi se obezbedio najbolji terapijski ishod. U okviru naših usluga izdvajamo rehabilitaciju povreda, rad sa sportistima, rad sa decom, lečenje bola u leđima i različite vrste masaža.

Na raspolaganju su vam

04

U Ordinaciji Master Physical na Novom Beogradu, površine 200 m2, na raspolaganju su velika kinezi sala u kojoj se rade individualne i grupne vežbe, vežbe rehabilitacije i rekreacije, deo za kardio trening, dve ordinacije, prostor za fizikalnu terapiju, prostorija za rad sa bebama, sobe za masažu i mušku i žensku svlačionicu sa tuševima. U Centru Master Physical kod Šumica na prostoru od 500 m2, na raspolaganju su sala 1 potpuno opremljena za individualno i grupno vežbanje, rekreaciju, fitnes, pripremu sportista; sala 2 - kardio zona; sala 3 namenjena oporavku, rehabilitaciji odraslih i dece; prostor za fizikalnu terapiju; dve ordinacije; prostorije za masaže; mušku i žensku svlačionicu sa tuš kabinama.

2
lokacije
19
godina
33
zaposlenih
22931
zadovoljnih klijenata

Naš tim

Naš tim čine obrazovani i dobro obučeni fizioterapeuti, Mulligan, PNF i Shroth terapeuti, kiropraktičari, treneri, maseri, specijalisti za probleme i patologije dece i odojčadi...
Glavni terapeut
olivera popovic
Office assistant
i
Office assistant
i
PNF terapeut
Maser
i
Fizioterapeut
i
Mulligan terapeut
i
Kiropraktičar
i
FMS
i
Fizioterapeut
i
Fizioterapeut
i
Personalni trener
i
Office assistant
i
Fizioterapeut
i
Fizioterapeut
i
PNF terapeut
i
Shroth terapeut
Koordinator školice
Shroth terapeut
i
Asistent u skolici sporta
i