i

Dve decenije, ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Master Physical posvećena je pružanju stručne rehabilitacije kroz fizikalnu terapiju, kineziterapiju, kiropraktiku, masažu i mnoge druge terapije i programe.

Pratite Nas:
Image Alt

Limfna drenaža

Masaža je jedna od najstarijih metoda lečenja, smatra se da se koristi već 5000 godina. Primenjuje u terapijske svrhe, kod lečenja akutnih i hroničnih bolova u mišićima i zglobovima. Značajna je za detoksikaciju organizma, odnosno izbacivanje štetnih materija i viška vode iz organizma kao i za ublažavanje i otklanjanje simptoma hroničnog zamora, stresa, depresije i poremećaja anksioznosti. Glavni cilj masaže je poboljšanje opšteg psihičkog i fizičkog stanja.

Limfna drenaža

Podstiče uklanjanje štetnih materija iz međućelijskih prostora, poboljšava mikrocirkulaciju i stimuliše metabolizam, vrši detoksikaciju. Najčešće se primenjuje kod problema sa venama, sa otokom, u postoperativnom oporavku pacijenata, radi bolje regulacije tečnosti, gasova i toksina na ćelijskom nivou, radi održavanja prohodnosti nerava. Pokazala se kao efikasno sredstvo u borbi protiv celulita pa se koristi kao deo anticelulit tretmana.

Zakažite Vaš termin već danas!