i

Dve decenije, ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Master Physical posvećena je pružanju stručne rehabilitacije kroz fizikalnu terapiju, kineziterapiju, kiropraktiku, masažu i mnoge druge terapije i programe.

Pratite Nas:
Image Alt

Trakcioni Sto

Švedski trakcioni sto“Mastercare”, je inverzioni sto koji se od 1987. godine uspešno koristi u polju preventive i lečenja bola u leđima, vratu, kukovima i kolenima. Efekti su višestruki: oslobađanje od bola, povećanje međupršljenskih i međuzglobnih prostora, smanjenje pritiska na disk, na nerv, veća prokrvljenost, veći dotok kiseonika i hranljivih materija, istezanje i toniziranje mišića, poboljšanje amplitude pokreta.

Njegova upotreba je veoma jednostavna. Sastoji se od konstrukcije čiji se naslon za leđa pomera, odnosno može zauzeti položaj pod uglom od 15 ili 30 stepeni. Ovakvo pomeranje naslona zajedno sa drugim mogućnostima sprave, omogućava korisniku da samo putem svoje telesne težine vrši trakciju, istezanje i dekompresiju kičmenog stuba i zglobova.

Švedski trakcioni sto se može koristiti kod:

hroničnog bola u leđima i vratu

discus hernia

išijasa

degenerativnih oboljenja diska

bola u kukovima

osteoporoze

skolioze

zamora u leđima

bola u mišićima

artritisa u zglobovima kuka i kolena

spondilolisteza

loše posture, držanja

sportskih povreda

oslobađanja od napetosti

Najbolji efekti se dobijaju ukoliko se nakon istezanja (trakcije) na stolu odrade tačno određene vežbe, a sve to kada je telo pod nagibom od 15-30 stepeni.

Odlični rezultati su dobijeni čak i kod onih koji već godinama pate od hroničnih bolova.

Stručnjaci sa svih strana sveta podržavaju Mastercare sistem, čiji je zadatak pomoći ljudima svih uzrasta da poboljšaju svoje zdravlje i povećaju kvalitet življenja, na najbezdeniji način.

Zakažite Vaš termin već danas!