i

Dve decenije, ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Master Physical posvećena je pružanju stručne rehabilitacije kroz fizikalnu terapiju, kineziterapiju, kiropraktiku, masažu i mnoge druge terapije i programe.

Pratite Nas:
Image Alt

Shiatsu masaža

Masaža je jedna od najstarijih metoda lečenja, smatra se da se koristi već 5000 godina. Primenjuje u terapijske svrhe, kod lečenja akutnih i hroničnih bolova u mišićima i zglobovima. Značajna je za detoksikaciju organizma, odnosno izbacivanje štetnih materija i viška vode iz organizma kao i za ublažavanje i otklanjanje simptoma hroničnog zamora, stresa, depresije i poremećaja anksioznosti. Glavni cilj masaže je poboljšanje opšteg psihičkog i fizičkog stanja.

Shiatsu masaža

Sastoji se od akupresure određenih tačaka i istezanja mišića. Osim prstiju deo masaže se izvodi iz pomoć dlanova, laktova, kolena i stopala. Izvodi se na specijalnoj podlozi, preko pamučne tkanine, bez upotrebe bilo kakvih preparata. Cilj je uspostavljanje ravnoteže, energetskog balansa u celom organizmu, opušta nervni sistem, stimuliše krvotok, disajne organe i blagotvorno deluje na protok životne energije.

Zakažite Vaš termin već danas!