i

Dve decenije, ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Master Physical posvećena je pružanju stručne rehabilitacije kroz fizikalnu terapiju, kineziterapiju, kiropraktiku, masažu i mnoge druge terapije i programe.

Pratite Nas:
Image Alt

Krio masaža

Masaža je jedna od najstarijih metoda lečenja, smatra se da se koristi već 5000 godina. Primenjuje u terapijske svrhe, kod lečenja akutnih i hroničnih bolova u mišićima i zglobovima. Značajna je za detoksikaciju organizma, odnosno izbacivanje štetnih materija i viška vode iz organizma kao i za ublažavanje i otklanjanje simptoma hroničnog zamora, stresa, depresije i poremećaja anksioznosti. Glavni cilj masaže je poboljšanje opšteg psihičkog i fizičkog stanja.

Krio masaža

Radi se ledom ili hladnim kremama, aparaturno ili ručno, može biti parcijalna ili masaža celog tela. Parcijalna se primenjuje kod povreda radi smanjenja bola, otoka, hematoma, ubrzavanje regeneracije i reparacije tkiva. Masaža celog tela se radi u cilju oporavka nakon napornih treninga, kada treba izbaciti mlečnu kiselinu smanjuje upalu mišića. Međutim, koristi se i u službi lepote, odnosno za smanjenje masnih naslaga i celulita, povećanjem diureze, ubrzavanjem metabolizma, izbacivanjem štetnih materija, masnoće i toksina iz organizma.

Zakažite Vaš termin već danas!