i

Dve decenije, ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Master Physical posvećena je pružanju stručne rehabilitacije kroz fizikalnu terapiju, kineziterapiju, kiropraktiku, masažu i mnoge druge terapije i programe.

Pratite Nas:
Image Alt

Biznis masaža

Masaža je jedna od najstarijih metoda lečenja, smatra se da se koristi već 5000 godina. Primenjuje u terapijske svrhe, kod lečenja akutnih i hroničnih bolova u mišićima i zglobovima. Značajna je za detoksikaciju organizma, odnosno izbacivanje štetnih materija i viška vode iz organizma kao i za ublažavanje i otklanjanje simptoma hroničnog zamora, stresa, depresije i poremećaja anksioznosti. Glavni cilj masaže je poboljšanje opšteg psihičkog i fizičkog stanja.

Biznis masaža

Idealan izbor za sve one koji su previše zauzeti, a potrebno im je efikasno oslobađanje od bola, stresa i napetosti. Predstavlja spoj tehnika relaks, terapeutske i trigger point masaže. U trajanju od 60 minuta, uz dva terapeuta, dobijate masažu celog tela. Nakon masaže možete nastaviti sa Vašim aktivnostima rasterećano, bez spazma mišića, tenzija i glavobolja.

Zakažite Vaš termin već danas!