Master Physical | Shockwave terapija - rešenje u brobi protiv bola
Terapija udarnim talasima predstavlja najnovije dostignuće u terapiji bola. Kao jedinstvena i neinvazivna metoda, pravo je rešenje za bol koji se javlja u mišićnoskeletnom sistemu.
shockwave, terapija, storz,bolno rame, teniski lakat, skakačko koleno,anti celulit
3633
single,single-post,postid-3633,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Shockwave terapija

shockwave terapija 2

Shockwave terapija

Terapija udarnim talasima predstavlja najnovije dostignuće u terapiji bola. Sistem radijalne terapije udarnim talasima razvijen od strane švajcarskog proizvođača STORZ MEDICAL predstavlja svetski zlatni standard u ovoj vrsti terapije.

Shockwave – terapija akustičnim talasimashockwave terapija

Jedinstvena i neinvazivna metoda, pravo je rešenje za bol koji se javlja u mišićnoskeletnom sistemu. Koristi se u medicini od 1980. godine za razbijanje kamena u bubregu, a od 1990. za tretiranje ortopedskih stanja. Najnovija istraživanja potvrdila su pozitivno delovanje akustišnih talasa na kožu i potkožno tkivo.

Potrebno je oko 3-6 terapija, 1-2 puta nedeljno.

Posle samo 2-3 tretmana preko 80% pacijenata je potpuno oslobođeno bola ili oseća značajno smanjenje bola.

80% pacijenata je potpuno oslobođeno bola

Kratko trajanje tretmana, oko 10 min. Primena je sigurna, a pacijenti zadovoljni.

Indikacije: bolno rame, teniski lakat, skakačko koleno, koštana zadebljanja, calcar calcalcanei („trn u peti“),  plantarni fascitis, bol u zadnjoj loži, kalcifikacija u tetivi, mišićima, ligamentima, trigger point, cervikalni i lumbalni sindrom, problemi Ahilove tetive, hronične entezopatije,  a koristi se i u terapiji celulita i masnih maslaga.

.