Master Physical | O nama
Ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Master Physical posvećena je pružanju stručne rehabilitacije kroz fizikalnu terapiju, kineziterapiju, kiropraktiku i masažu.
master physical, fizikalna terapija, rehabilitacija, fizikalna medicina, kiropraktika, kineziterapija, vežbe za leđa, bol u leđima, masaža, Mladen Popović, ambulanta za fizikalnu terapiju, hidromasaža
2182
page,page-id-2182,page-template-default,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

O nama

Tim

 

Istorijat

Više od jedne decenije, ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Master Physical posvećena je pružanju stručne rehabilitacije kroz fizikalnu terapiju, kineziterapiju, kiropraktiku i masažu.

Lokacija

Ordinacija Master Physical se nalazi na Novom Beogradu, u bloku 29, u Bulevaru umetnosti 27. U moderno opremljenom prostoru o vama brinu 24 fizioterapeuta sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa pacijentima, uz primenu najsavremenijih rehabilitacionih tehnika i opreme.

 

Individualan pristup

Terapiju zasnivamo na individualnom pristupu svakom pacijentu, u odnosu na dijagnozu, kliničku sliku, želje i potrebe pojedinca, kako bi se obezbedio najbolji terapijski ishod.   U okviru naših usluga izdvajamo rehabilitaciju povreda, rad sa sportistima, rad sa decom, lečenje bola u leđima i različite vrste masaža. 

Šta sve nudimo?

U prostorijama Master Physical, površine oko 200 m², na raspolaganju su vam kinezi sala u kojoj se rade grupne i individualne vežbe, sobe za masažu, svlačionice sa tuševima i hidromasažna soba sa kadom za hidroterapiju.

brzo i lako zakazivanje

Lako zakazivanje

tim 2

Kreativnost

zahvalnice i zadovoljni klijenti

Zahvalnice i zadovoljni klijenti

zakazivanje

Dostupnost