Master Physical | LPG – Endermologija
LPG je potpuno bezbolna i relaksirajuća metoda koja poboljšava cirkulaciju i povećava protok krvi čime se dobija bolja ishrana i oksigenacija tkiva.
Endermologija, LPG tretman, endermomasaža, LPG estetika, LPG sport, LPG terapija
4460
single,single-post,postid-4460,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

LPG – Endermologija

LPG tretman

LPG – Endermologija

Endermologija je bazirana na naučno-medicinskoj studiji iz Pariza koja pokazuje da endermomasaža dovodi do razgradnje masnih ćelija.

Endermologija je nehirurška bezbolna metoda francuske tehnologije. Bazirana je na naučno-medicinskoj studiji iz Pariza koja pokazuje da endermomasaža dovodi do razgradnje masnih ćelija.

LPG Cell m6 je moćan aparat, dizajniran da bude sastavni deo naših života. Edukovani terapeuti vrhunskom francuskom tehnologijom pružaju visoko kvalitetne tretmane sa sigurnim efektom.

LPG tretman

LPG metoda poboljšava cirkulaciju, povećava protok krvi, ubrzava cirkulaciju čime se dobija bolja ishrana i oksigenacija tkiva.

Ubrzava se proces razgradnje masnog tkiva preko limfnog sistema, smanjuju se otoci, a koža postaje elastična i čvrsta. Postiže se eliminacija tečnosti i ubrzava se izbacivanje toksina. LPG se koristi u sportu, u terapeutske svrhe kao i u estetici.

Tretman LPG – ESTETIKE radi se preko specijalnog odela LPG trikoa koji pruža udubnost i maksimalnu zaštitu privatnosti klijenata. Tretmani su potpuno bezbolni i relaksirajući.

 

LPG tretman traje 35 minuta i preporučuje se 2-3 puta nedeljno. Optimalni rezultati u lečenju celulita i skidanju masnih naslaga postižu se u serijama od 10-15 tretmana. Treba istaći da nakon serije tretmana rezultati ostaju vidljivi i u narednih 6 meseci.

 

Cena tretmana je 2200 dinara. Trenutno važi akcijska cena od 1800 dinara.

 

LPG SPORT

Priprema mišića pre treninga

Relaksacija mišića posle treninga

Mišićni spazam

Problemi mišića

Tetive

Ligamenti

Uspešnost do:

LPG TERAPEUTIK

Ukočenja (ne)upaljena
Ožiljci (ne)upaljeni
Opekotine (ne)upaljene
Vaskularni problemi
Mišićne tenzije

Uspešnost do:

LPG ESTETIKA

Anticelulit tretmani
Regulisanje telesne težine
Postporođajni tok
Ravan stomak
Zadržavanje vode
Otečene noge
Mekani celulit
Liposukcija
Opuštena koža

Uspešnost do:

 

Zakažite Vaš termin – Call Centar +381 11 785 64 00